Wittmann Battenfeld

Data Articol: 2016-08-12

DATA : 05.11.2015
CĂTRE : QUANTUM CHANGE / QUANTUM COACHING / DL. CRISTIAN NICOLAE

Wittmann Battenfeld srl a fost înființată în anul 2009 ca și reprezentanță directă tehnică și comercială a firmei Wittmann Battenfeld G.m.b.H. din Austria. Activitatea noastră desfășurându-se în industria maselor plastice.

Firma nostra din Romania a fost înființată chiar în perioada crizei financiare globale și într-o piață în care erau deja consolidate și consacrate ale firme competitoare.Astăzi după 6 ani de la înființare suntem numarul 1 în România în domeniul nostru.

Colaborarea cu Dl Cristian Nicolae a început cu 3 ani în urmă, când firma noastră era într-un moment destul de greu de gestionat. Colaborarea cu Cristi Nicolae si Quantum Change ne-a ajutat ca într-un mediu controlat să scoatem adevărul ascuns până atunci, să învățăm să comunicăm mai bine între noi, să fim mai ordonați, eficienți și FOARTE IMPORTANT ORIENTAȚI SPRE SOLUȚIE și nu spre "problemă"sau spre a explica cum nu se poate.

Ședințele noatre au căpătat o ordine și eficiență reală. A început ansamblul firmei, mecanismul firmei să funcționeze mai bine.

După primul an de colaborare intensă, colaborarea a fost menținută prin diverse activități comune cu toți membrii echipei Wittmann Battenfeld, care au avut loc de 2,3 ori/an.
Deasemenea au fost realizate și întâlniri individuale pe probleme specifice cu 1 angajat, ca și sedință de coaching.

Orice angajat de la noi ii face placere reala să participe la evenimentele comune organizate împreună cu firma Quantum Change și Cristian Nicolae.
Desemenea anul trecut am avut cel mai bun team-building care a fost organizat tot de Cristian Nicolae și Quantum Change. A fost îmbinat distracția, recreerea cu o adevărată înțelegere a rolului individual într-o echipă, a importanței fiecărui individ în echipă și consolidarea spiritului echipei. Toate acestea au fost introduse ca un joc și EXPLICATE pin fapte, reacții, pe care nu trebuie să le ții minte ci le simți, le înțelegi.

Am vazut că oamenii,noi toți din firmă ajungem să gandim, să înțelegem anumite lucruri și după 2, 3 luni de la momentul în care ne-a fost explicat, și experiențele împărtășite de Quantul Change lucrează singure în timp.

Personal acestă colaborare m-a ajutat mult în a conduce firma și il recomand SINCER și PUTERNIC cu MULTĂ ÎNCREDERE.

Odată ce veți începe colaborarea cu Dl Crisian Nicolae o să vă convingeți și dumneaovstră și sunt sigur, că peste 3 ani veți scrie aceeași scrisoare de recomandare ca și mine cu liniște și plăcere.

Oricine este interesat de detalii poate să mă contacteze direct la telefonul mobil sau e-mailul de mai jos.
Nestor Bogdan Tudor
0720.227.255
[email protected]

HOME BACK

Communication Design

Trans4motion Leadership

Coach TO Learn

Systemic Process Innovation