Sapte Seri

Data Articol: 2016-08-12

Sapte Seri

Media Men Communication SRL Bucuresti, Polona 15, Sector 1

Am avut norocul sa lucram cu Quantum Change in momentul in care echipa noastra avea cea mai mare nevoie de acest lucru. A fost o experienta care ne-a ajutat pe toti sa trecem peste o perioada dificila in companie - fie prin sesiunile de grup, fie prin coachingul individual.

Facilitatorii - Cristian Nicolae si Angela Frunzoi - ne-au ajutat sa ne intelegem si sa comunicam mai bine, sa constientizam care este "relatia" noastra cu timpul - cum ne organizam si prioritizam actiunile, cum ne respectam timpul nostru si pe al celor cu care lucram. Am invatat sa cautam adevaratele motive care stau la baza actiunilor noastre, si sa le intelegem atat in noi cat si in ceilalti - si cum sa imbinam toate acestea in actiunile noastre de zi cu zi - de la luarea deciziilor pana la vanzari sau modul de organizare al unei sedinte.

Trainerii vin cu o experience incontestabila, care isi face mereu simtita prezenta. Nimic nu este lasat la voia intamplarii, prin analiza atenta si feedback (si feedforward) continuu. Trainerii sunt plini de energie pozitiva pe care reusesc sa o canalizeze si sa o transmita echipei.

Recomand programele Quantum Chnge tuturor managerilor in cautare de solutii pentru optimizarea activitatii lor si a echipelor din care fac parte.


HOME BACK

Communication Design

Trans4motion Leadership

Coach TO Learn

Systemic Process Innovation