Deutsche Leasing

Data Articol: 2016-07-25

Către persoanele interesate,


Prin prezenta scrisoare, recomand calduros serviciile de facilitator, demonstrate de Cristian si echipa Quantum Change. ln anul 2014 Deutsche Leasing 1-a contractat pe un set de obiective care vizau schimbarea atitudinii intre departamentele suport si cele productive, optimizarea proceselor de business din organizatie si cresterea volumului de vanzari.

Instrumentarul folosit de Cristian si echipa lui a solicitat un arsenal divers de metodologii si forme de invatare, noi beneficiind in cadrul acestui program de training, coaching individual si de echipa.
Metodologia de baza folosita a fost cea de Lean Six Sigma, iar programul a inceput cu înţelegerea pieţei şi gestionarea activitatii de VOC ca mai apoi sa intram in reproiectarea proceselor organizaţiei in asa fel incat sa se realizeze alinierea la targetele firmei mama si la informatiile descoperite in acest program.

Pe parcursul a aproape 6 luni am fost impresionaţi atat de siguranta si eleganta lor de a conduce acest tip de proiecte cat si de energia si hotararea de a ne fi permanent alaturi.

Programul implementat, avand ca facilitator echipa Quantum Change ne-a oferit o intelegere clara si reala a situatiei in care ne aflam si ne-a sprijinit in identificarea adevaratului potential detinut.

Un lucru important de mentionat este si faptul ca in cadrul creat de ei am putut pastra permanent in atentie si business guidline-ul trasat de centrala Deutsche Leasing.

Printre lucrurile pe care le-am castigat in urma acestui parteneriat au fost o mai buna comunicare interdepartamentala, abilitati de vanzare date de noi tehnologii pentru echipa de vanzari si o organizare mai fluenta si eficienta a proceselor din organizatie.
Deasemenea, faptul ca am redesenat toate procesele la un nivel detaliat şi le-am integrat intr-un model de business şi o structură organizaţională, a adus schimbari atat la nivel de cultura organizationala, cat si la nivel de rezultate, conform obiectivelor agreate.

 

11 recomand cu încredere pe Cristian Nicolae, oricărei companii care doreşte să treacă la un alt nivel de maturitate a culturii organizationale şi să işi crească performanţa utilizand resursele existente.

Deutsche Leasing Romania IFN SA

Director General, Laurenţiu Zaharia


HOME BACK

Communication Design

Trans4motion Leadership

Coach TO Learn

Systemic Process Innovation